Daily Archive: December 6, 2014

Dec 06

Општина Алмопиа домаќин на четвртиот координативен состанок за проектот „Жива историја,жива природа“

Пред самиот финиш од имплементацијата на ИПА проектот „ Жива историја,жива природа“ во кој општина Новаци за партнер ја има грчката општина Алмопиа се одржа четвртиот координативен состанок во Аридеа.

css.php