Daily Archive: December 5, 2014

Dec 05

Донација 40 кебина од Општина Новаци во домот за стари лица Сју Рајдер

Градоначалникот Лазар Котевски со дел од општинската администрација донираа 40 тина прекривки и ќебиња за штитениците на домот за стари и изнемоштени лица „ Сјуе Радер“ од Битола.

Dec 05

Градоначалникот на Новаци- нов претседател на Комисијата за рурален развој, при ЗЕЛС

Лазар Котевски, градоначалник на општина Новаци, е новиот претседател на Комисијата за рурален развој, при ЗЕЛС. Новиот избор беше направен на конститутивната седница на Комисијата, што се одржа на 17 ноември, 2014 година, во просториите на ЗЕЛС. Присутните членови на комисијата истакнаа дека тој има значаен придонес и во досегашното работење на оваа комисија, како …

Continue reading »

css.php