Daily Archive: December 3, 2014

Dec 03

Ден на дрвото во општина Новаци

Како и секоја година така и оваа и општина Новаци се вклучи во акцијата за пошумување „ Ден на дрвото-засади ја својата иднина“. Работната акција започна во ЦОУ „Славко Лумбарковски“ каде градоначалникот Лазар Котевски заедно со раководството на училиштето и учениците засадуваа во училишниот двор.

css.php