Daily Archive: December 1, 2014

Dec 01

„Младите за младите со љубов“ во општина Новаци

Викендов во општина Новаци невладиниот сектор работеше на подиогнување на општтата свест на тема човекови права.Имено тимовите на Форум 16 и Културно иновативниот клуб Новаци одржаа работилница на која учесниците имаа можност да се запознаат со концептот за човекови права, да се информираат што е говор на омраза, како да го препознаваат говорот на омраза во …

Continue reading »

css.php