«

»

Nov 06

Јавен повик за кандидати за членови на Совет на млади

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате јавниот повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на млади на општина Новаци. Огласот трае 5 дена од денот на објавување. Потребните обрасци ги имате на следните линкови:

Оглас

Образец СМ-1

Образец СМ-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php