«

»

Oct 29

Јавна расправа

Почитувани, на следниот ЛИНК можете да го најдете документот со кој општина Новаци ја информира јавноста дека е ставен на увид Нацрт-Планот за стратегиска оцена на животната средина на Нацрт-Планот за управување со отпад на општина Новаци 2014-2019. Исто така ќе се организира јавна расправа на оваа тема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php