Daily Archive: October 28, 2014

Oct 28

Општина Новаци со регионот Долна Нормандија ќе го развиваат меморијалниот туризам

Делегација од општина Новаци на покана на АЛДА од 20 до 24 октомври беше во посета на регионот Долна Нормандија со цел децентрилизирана соработка и развој на меморијалниот туризам помеѓу двете земји Македонија и Франција.

css.php