«

»

Oct 21

Sham Company од Сирија ја купија фабриката за производство на минерална вода Гермина

Sham Company од Сирија ја купија фабриката за производство на минерална вода Гермина која се наоѓа на територијата на општина Новаци.

10407123_856634081027158_7125786165758700422_n

Сопственикот на Sham Company, Абоу Кхамил Ехсан беше во посета на општина Новаци. Во разговор со градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, Абоу Кхамил Ехсан даде ветување дека фабриката ќе се рестартира.

10641118_856633817693851_3986921522649338457_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php