Daily Archive: October 21, 2014

Oct 21

Sham Company од Сирија ја купија фабриката за производство на минерална вода Гермина

Sham Company од Сирија ја купија фабриката за производство на минерална вода Гермина која се наоѓа на територијата на општина Новаци. Сопственикот на Sham Company, Абоу Кхамил Ехсан беше во посета на општина Новаци. Во разговор со градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, Абоу Кхамил Ехсан даде ветување дека фабриката ќе се рестартира.

css.php