«

»

Oct 10

Оглас за комодератор

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате јавниот повик за избор на комодератор за потребите на општина Новаци за спроведување на форум во заедницата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php