«

»

Oct 10

Огласи за изработка на туристички водич

Почитувани,

На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на два експерти за развој на содржина на туристички водич.

На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на два преведувачи (грчки и англиски) за превод на содржината на туристичкиот водич

На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на едно лице за дизајн и графичка подготовка на туристичкиот водич

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php