Daily Archive: October 10, 2014

Oct 10

Оглас за комодератор

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате јавниот повик за избор на комодератор за потребите на општина Новаци за спроведување на форум во заедницата.

Oct 10

Огласи за изработка на туристички водич

Почитувани, На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на два експерти за развој на содржина на туристички водич. На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на два преведувачи (грчки и англиски) за превод на содржината на туристичкиот водич На следниот ЛИНК го имате огласот за ангажирање на едно лице за дизајн и графичка …

Continue reading »

css.php