Daily Archive: October 9, 2014

Oct 09

Започна акција за поставување столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци

Општина Новаци започна акција за поставување столчиња на трибините на стадионот на ФК Новаци во Новаци.Станува збор за 300 столчиња кои се обезбедени од Агенција за млади и спорт на РМ.

Oct 09

Општината со акција за чистење на депонија во Новаци

Општина Новаци секоја година спроведува акција на чистење на дивите депонии кои никнуваат на територијата на општината.Денеска во соработка со ГП Пелистер се чистеше една таква депонија во Новаци.

css.php