Daily Archive: October 7, 2014

Oct 07

Трет координативен македонско-грчки состанок во Новаци

Општина Новаци беше домаќин на гостите од грчката партнер општина Алмопиа во рамките на третиот координативен состанок во имплементацијата на ИПА проектот за заштита на културното-историско наследство на пограничниот регион „Жива историја, жива природа” .Проектот треба да заврши до крајот на месец декември оваа година а за грчките партнери до април идната година.

css.php