Daily Archive: October 2, 2014

Oct 02

Триесеттина точки на дневен ред на 23 тата седница на Советот на општина Новаци

На редовната седница на Советот на општина Новаци во месец септември се најдоа триесеттина точки на дневен ред.

css.php