«

»

Sep 17

Јавен повик за таксисти за изучување на Англиски јазик

Почитувани жители,

Подолу ги имате јавниот повик за пријавување на такси возачи вработени во правни лица лиценцирани за такси дејност од општините во Република Македонија за посетување на обука за изучување на англиски јазик како и пријавата за пријавување на такси возачи вработени во правни лица лиценцирани за такси дејност од општините во Република Македонија, за посетување на обука за изучување на англиски јазик.

ЈАВЕН ПОВИК

ПРИЈАВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php