Daily Archive: June 30, 2014

Jun 30

Се одржа петтата по ред „Џип Турнеја Мариово 2014“

Викендов се одржа традиционалната петта по ред „Џип Турнеја Мариово 2014“.Збирното место за тргнување беше седум часот од општина Новаци на 28 јуни а заврши во вечерните часови следнито ден.Џип турнејата претставува туристичко возење по шумски патеки во должина од 160 км низ мариовскиот крај со единствена цел запознавање со убавините на Мариово, културно историските …

Continue reading »

css.php