Daily Archive: June 23, 2014

Jun 23

Подвижната игротека во с.Гермијан

Мобилниот центар за ран детски развој одржа промотивен настан во рамките на Проектот  „Грижа за раниот детски период – Обезбедување на алтернативни предучилишни сервиси“ во село Гермијан, општина Новаци.Настанот беше збогатен со детска претстава со танцова и драмска изведба на дечињата од руралните средини опфатени од проектот.

css.php