«

»

Jun 20

Јавен оглас

Почитувани граѓани,

Огласот за ангажирање на 15 невработени лица со ниска квалификација и средно образование кои ќе бидат ангажирани за средување на зелените површини во населените места во општина Новаци за период од 2 месеци можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php