Daily Archive: June 20, 2014

Jun 20

Хортикултурно уредување на дворот на игротеката „Бамби“ во Новаци

Со помош на родителите хортикултурно се уредуваше дворот на Центарот за ран детски развој „Бамби“ во Новаци. Цвеќињата беа донирани од Менде Митревски од Новаци кој е локален производител на декоративни насади.

Jun 20

Јавен оглас

Почитувани граѓани, Огласот за ангажирање на 15 невработени лица со ниска квалификација и средно образование кои ќе бидат ангажирани за средување на зелените површини во населените места во општина Новаци за период од 2 месеци можете да го најдете ТУКА.

css.php