Daily Archive: June 16, 2014

Jun 16

Се одржаа 14-тите пелагониски културно-научни средби во Новаци

Oпштина Новаци по четиринаесетти пат беше покровител на научниот собир насловен „Пелагониски научни средби“.И годинава истакнати научници родум од пелагонискиот регион ги претставија своите сознанија и истражувања, своите трудови за историјата и развојот на овој крај.

css.php