«

»

Jun 10

Покана за ангажирање на уметници

 

 

 

 

 

pokana za umetnici_2x1  pokana za umetnici_2x1a

 

Почитувани,

Погоре ја имате поканата за ангажирање на умeтници во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка. Апликациониот формулар можете да го симнете од ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php