«

»

Jun 10

Оглас за преведувач на грчки јазик

Почитувани,

На следниот ЛИНК можете да го најдете огласот за ангажман на преведувач на Грчки јазик во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php