«

»

Jun 10

Оглас за ангажман на организатор на уметничка програма

На следниот ЛИНК можете да го најдете огласот за ангажман на организатор на уметничка програма во Мариовскиот регион во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php