Daily Archive: June 10, 2014

Jun 10

Оглас за ангажман на организатор на уметничка програма

На следниот ЛИНК можете да го најдете огласот за ангажман на организатор на уметничка програма во Мариовскиот регион во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка.

Jun 10

Оглас за преведувач на грчки јазик

Почитувани, На следниот ЛИНК можете да го најдете огласот за ангажман на преведувач на Грчки јазик во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка.  

Jun 10

Покана за ангажирање на уметници

               Почитувани, Погоре ја имате поканата за ангажирање на умeтници во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка. Апликациониот формулар можете да го симнете од ТУКА.

css.php