Daily Archive: May 30, 2014

May 30

Општина Новаци отвора три игротеки во Добромири,Горно Агларци и Живојно

Општина Новаци започнува со реализација на проетот „Растеме и учиме заедно“ од програмата за општинско корисна работа, во чии рамки ќе бидат времено ангажирани три едукатори воспитувачи кои ќе работат во новоотворените Центри за ран детски развој во Добромири,Горно Агларци и Живојно.

css.php