Daily Archive: May 29, 2014

May 29

Заврши турнирот во мал фудбал „Пеце Матичевски“ во Новаци

Тимот Општина Новаци е победник на десетдневниот турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“ кој се одржа во Новаци.Со резултат 6 спрема 1 беше поразен тимот Корзо, а победниците за освоеното прво место добија парична награда од 27 000 денари,дипломи за учесниците и  победнички пехар кој им го врачи таткото на загинатиот бранител  во чија чест …

Continue reading »

css.php