«

»

May 27

Оглас за ангажман на лице за дизајнирање на покана

Почитувани,

На следниот ЛИНК можете да го најдете огласот за ангажман на дизајнер на покана во рамките на проектот “Жива историја, жива природа”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php