Daily Archive: May 26, 2014

May 26

Советот на општина Новаци ја одржа 19-тата седница

Дваесеттина точки на дневен ред се најдоа денеска пред советниците на Советот на општина Новаци.Сите беа разгледани и усвоени од претставниците на жителите на оваа општина.

css.php