Daily Archive: May 23, 2014

May 23

Општина Новаци со превенција ќе се бори против поплавите

На иницијатива на градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска се одржа состанок на кој се формираше координативно тело кое ќе дејствува превентивно со цел спречување на појава на поплави и несакани последици од истите.

css.php