Daily Archive: May 22, 2014

May 22

Дечињата од Центар „Бамби“ успешно вклучени во Глобалната уметничка изложба до 12 години

22 цртежи изготвени од деца на претшколска возраст од Кина , Америка, Боцвана и Никарагва беа испратени до врсниците од Центарот за ран детски развој „Бамби“ од Новаци како одговор на нивното учество во глобалната уметничка изложба  организирана под мотото „Градење на мостови помеѓу училниците од светот“.

css.php