Daily Archive: May 21, 2014

May 21

Општина Новаци се вклучи во хуманитарната помош за настраданите подрачја во поплавите во Србија,Босна и Хрватска

Под мотото „Хуманоста пред се“ и општина Новаци се вклучу со помош за настраданите подрачја од поплавите во Србија,Босна и Хрватска.

css.php