Daily Archive: May 19, 2014

May 19

ЕУ автобусот во Новаци

   Градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, администрацијата,локалното население и ЦОУ „ Славко Лумбарковски“ беа домаќини на ЕУ автобусот предводен од Роберт Лидл,амбасадор на Делегацијата на ЕУ. Посетата на ЕУ бусот се должи на  активноста под наслов „ЕУ одблизу“.

css.php