«

»

May 14

Јавен оглас до евидентирани невработени лица

Јавниот оглас до евидентирани невработени лица за целите на проектот “Растеме и учиме заедно” од програмата Општинско-корисна работа можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php