Daily Archive: May 6, 2014

May 06

Нема опасност од поплави и прелевање на река Црна

Иако изминатиот период се карактеризираше со многубројни врнежи, на територијата на општина Новаци нема потенцијална опасност за излевање на реките и поплавување на земјоделските површини како што беше случај минатата година.

css.php