Daily Archive: May 5, 2014

May 05

Доделени дипломи на учесниците во проектот Општинско корисна работа „Неформално образование на жените албанки во општина Новаци“

Општина Новаци веќе 6 месеци успешно е вклучена во програмата Општинско корисна работа и може да се пофали со успешно завршување на проектот “неформално обазование на жените албанки на територијата на општина Новаци“.

css.php