Daily Archive: May 2, 2014

May 02

Се одржа 18 тата седница на Советот на општина Новаци

Веднаш по завршувањето на претседателските и парламентарните избори 2014 Советот на општина Новаци ја одржа редовната седница во месец април, 18 та по ред.

May 02

Со здружени сили за заштита на животната средина во пелагониско-леринскиот прекуграничен регион

Државните административци од пограничните општини во  Пелагонија и Лерин присуствуваа на тренинг за заштита на животната средина и природните ресурси , како дел од проектот „Иновативни едукативни програми за зајакнување на природните ресурси во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин“.

css.php