«

»

Apr 03

Се асфалтира Новаци – Руднички круг ПК Брод-Гнеотино

DSC_5208

Започнаа подготвителните работи и градежните активнсоти околу изградбата на патот кој води од од Новаци до Грод Гнеотино.

„ Еве денеска вршиме увид во текот на градежните работи околу изградбата и  асфалтирањето на патот с.Новаци – Руднички круг ПК Брод-Гнеотино во должина од 500 метри.Со подобрувањето на временските прилики започнуваме паралелно со многу градежни активности како и планирани тековни асфалтирања на локални патни правци и улици“ рече градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски.

Изведувач на градежните работи е Ад.Граните од Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php