Daily Archive: March 28, 2014

Mar 28

Одбележан Денот на општина Новаци

Празнувањата за одбележување 18 години постоење на општина Новаци започнаа со свечена приредба  со која беше одбележан патрониот празник на ЦОУ „Славко Лумбарковски“ од Новаци. Во весела атмосфера учениците имаа подготвено навистина многубројни интересни точки  а патронатот го збогатија и настапите на двете културно уметничките друштва „Новаци“ од Новаци и „Илинден“ од општина Демир Хисар.

css.php