Daily Archive: March 27, 2014

Mar 27

Ќе се санира свлечиштето на локалниот пат Долно Орехово

Општина Новаци започна активности за санација на појавеното свлечиште на локалниот патен правец кој води до селото Долно Орехово.

css.php