Daily Archive: March 25, 2014

Mar 25

Француска опрема за гаснење пожари за општина Новаци

Општина Новаци доби донација противпожарно возило Дачиа Дастер и комплетна опрема за гаснење на шумски пожари од француската невладина Working together.Покрај возилото беше донирана приколка Саиреп за превоз на опремата,две противпожарни грбни пумпи со филтер и склопки, три преносливи цистерни, две грбни носилки со канистери и опрема за прва помош со три кукли.

css.php