Daily Archive: March 24, 2014

Mar 24

Панихида за револуционерот Ѓорѓи Сугарев

По повод 108 години од загинувањето на легендарниот бескомпромисен револуционер на македонската кауза Ѓорѓи Сугарев , на неговото вечно почивалиште во Паралово се одржа панихида во организација на општина Новаци.

css.php