Daily Archive: March 21, 2014

Mar 21

Оглас за ангажман на надворешни експерти

Огласот за ангажман на надворешни експерти за развој и обележување на историска, природна и комбинирана патека за потребите општина Новаци во рамките на проектот Жива историја, Жива природа можете да го симнете од следниот ЛИНК  

Mar 21

Општина Новаци дел од акцијата „Македонија земја на розите“

Почетокот на едно од најубавите годишни времиња  пролетта, одбележан и во општина Новаци со националната еколошка акција за засадување на рози, под мотото „Македонија земја на цвеќето“.

css.php