Daily Archive: March 20, 2014

Mar 20

Награда од Би-Милк за дечињата од „Бамби“

Дечињата од Центарот за ран детски развој „ Бамби“ добија пакет производи од ИМБ „Млекара“ Битола како награда за најубави изработки со кои учествуваат во хуманитарната акција „Прегратка на дар“ која ја спроведуваше Форумот Рингејаја.Кон честитките за наградата се приклучи градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски.

css.php