Daily Archive: March 19, 2014

Mar 19

Ќе се реновира салата во општина Новаци

Општина Новаци го започнува реновирањето на општинската сала која се користи многукратно во текот на годината за разни манифестации, културни настани, претстави и други збиднувања.

css.php