Daily Archive: March 17, 2014

Mar 17

Канделабри и хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци

Дворот и партерното уредување на општина Новаци полека но сигурно го добива својот планиран лик.Деновиве беа поставени нови канделабри а се засадија и нови садници.

css.php