Daily Archive: March 11, 2014

Mar 11

Се одржа 17-тата седница на Советот на општина Новаци

Советниците на Советот на општина Новаци денеска ја одржаа 17 тата седница од нивното конституирање а прва во месец март на која расправаа за 7 точки на дневен ред.

Mar 11

Претседателот Иванов во посета на Новаци и Добромири

Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов оствари средба со месното население на Новаци и Добромири.На средбата во Новаци беше топло дочекан од градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски и бројните љубопитни жители кои сакаа да се поздрават и сликаат со првиот човек на државаа.

css.php