Daily Archive: March 10, 2014

Mar 10

Договорена соработка со Гарнизонот на АРМ од Прилеп и општина Новаци

  Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски се сретна со приданиците на Гарнизонот на АРМ од Прилеп.На средбата се разговараше за можните начини за продлабочување на веќе одличната соработка.

Mar 10

Отчет – првите 365 дена, 2013 година

css.php