Daily Archive: March 7, 2014

Mar 07

Втор македонско-грчки координативен состанок во рамките на проектот „ Жива историја-жива природа“ од ИПА Програмата

Се одржа вториот  координативен состанок во рамките на имплементацијата на проектот „ Жива историја-жива природа“ од ИПА Програмата за прекугранична соработка Македонија Грција 2007-2013 во општина Новаци.На состанокот присуствуваа градоначалниците на општините Новаци и Алмопиа, Лазар Котевски и Димитрис Пасос, проектните тимови на двете страни и претставници од невладината ЦГИ.

css.php