«

»

Mar 04

Ранг листа по објавен оглас број 32/2014

 Почитувани,

На следниот ЛИНК може да ја видите ранг листата од најуспешни тројца кандидати по јавниот оглас број 32/2014, врз основа на резултатите од образованието, испитот за државен службеник и интервју.

ЛИНК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php